Van monitoring naar feedback

Gezond sporten is voor belangrijk voor de recreant tot professionele atleet. Het voorkomen van blessures is hierbij belangrijk, maar ook motivatie, het verbetering van de looptechniek of het efficient trainen. Bijna alle sporters maken al gebruik van geavanceerde apparatuur, waardoor de hardlooptechniek en fysiologie kunnen worden gekwantificeerd. Om van de cijfers tot persoonlijke, concrete en motiverende feedback te komen is het nodig om de data te filteren, te interpreteren en in te spelen op de behoefte van de atleet.

Innovatie in feedback

Met behulp van deze algoritmes kunnen speciale gebeurtenissen en persoonlijke karakteristieken uit de data worden gehaald. Daarnaast kunnen verschillende sporters met elkaar vergeleken worden en maken we gebruik van machine learning technieken om feedback te verbeteren. Move-Metrics werkt met de visie dat technologie samen met wetenschappelijke en praktische kennis zorgt voor innovatie, daarom werkt Move-Metrics samen met wetenschappers en professionals uit verschillende domeinen om feedback in de sport te innoveren.

Inspiratie door technologie

  • Move-Metrics ontwikkelt applicaties en algoritmes om nauwkeurig en persoonlijk feedback te geven.
  • De applicaties ondersteunen coaches in het professionele begeleiden van hun atleten, helpt atleten om blessures te voorkomen en inspireert atleten om te blijven ontwikkelen.
  • Move-Metrics biedt consultancy om ervoor te zorgen dat uw producten van persoonlijke en doeltreffende feedback worden voorzien.
  • Bij Move-Metrics geloven wij dat kennisdeling belangrijk is en daarom verzorgen wij workshops en lezingen.